language = 'eng'; $st->ucaseampm = false; ?> Glenfiddle InstallClockHead();?>

grupes nariai
Peter Simon - dainavimas, smuikas, mandolina, gitara
Jan-Taken de Vries - fleita, dainavimas, bodhrán, pianinas
Andreas Petalas - akustine ir elektriska gitara, dainavimas
Olaf Koep - bugnai, perkusija, sintesizeriai, dainavimas


Diskografija:

Glenfiddle, I wish I was, MC 1989
Glenfiddle, ..., too. MC 1991
Glenfiddle, Nevertheless, CD 1992, EFA 80039-2
Glenfiddle, Black Rain, CD 1994, EFA 80028-2
Glenfiddle, Bad Ass Café, CD 1997, EFA 61062
Glenfiddle, LIVE, CD 1999
Glenfiddle, The Lonesome Boatman, CD 2005
Glenfiddle, 2nd LIVE, CD 2012


InstallClock(); $st->InstallClockBody(); ?>

"Glenfiddle" egzistuoja jau daugiau nei 20 metu ir skaitosi viena is geriausiu folko styliaus grupiu Vokietijoje. Daugelis metu koncertuojame ne vien tik Vokietijoje, bet ir visoje Europoje (Airijoje, Skotijoje, Danijoje, Ispanijoje, Portugalijoje). Musu muzika susideda is linksmu dainu ir Airijos ir Skotijos, is "Folk-Rock-Music" bei jausmingu baladu. Ziurovus linksminame ne vien tik professionaliai grojant savo instrumentus, kuriuos studijavome Liubeko muzikos Universitete. Ar Airiskos naktys, koncertai klubose, miesto sventes, festivaliai ar koncertai - mes siulome linksma ir idomia programa su daugiau nei 10 instrumentu ir savo dainavimu.           

          

kontaktas
Jan-Taken de Vries tel: +49 - 4503 - 88 86 84
Lütt Kiepenbarg 18 tel2: +49 - 171 - 348 50 66
23683 Scharbeutz email: info@glenfiddle.de
Vokietija

glenfiddle.de © 2005-2012                           galerija     anglu;    vokiec(iu;